; Damiya Mysara ;: Misc Giveaway by Miraa Hussin

16 Sep 2012

Misc Giveaway by Miraa Hussin

Assalamualaikum ,, dah lama pula tak join GA , kali ni Aina nak join GA yang ohsemm ni pula ! sebab hadiah dia menarik sangat ! To akak Miraa : harap saya dapat menang GA ni ! 


Nak join ? Click the ouhsemm banner .

Bukti-bukti yg Aina dah buat semuanya :

klik gambar kalau buta
follow & like page Miraa

like gambar

share gambar 



Syarat-syarat wajib ;
1. Follow blog Miraa Hussin *klik join this site kat header*
2. Like fanpage Miraa Hussin's blog utk more updates
3. Like dan share gambar ni dan tulis "Jom vote Miraa Hussin!"dan tag page miraa


Cara-cara untuk join ;
1. Buat semua syarat-syarat wajib kat atas
2. Buat entri yg bertajuk Misc Giveway by Miraa Hussin
3. Copy dan paste banner tu kat dalam entri korang dan pastikan link dy terus ke entri ni
4. Publish dan letakkan entri penyertaan korang diruangan komen



http://miraahussin.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-miraa-hussin.html
Hanya link macam ni j miraa terima
Cara pemenang dipilih ;
1. Followers ID dan Fesbuk ID in this photo :)
2. Entri blog yg menarik
3. Jumlah share yg korang buat ^^
4. Pemenang yg lain akan dipilih menggunakan Random.Org
Hadiah-hadiah ;
1. Vendetta Mask for one winner
2. Mustache necklace for two lucky winners
3. Mustache ring for two lucky winners
4. Mystery gift for 3 lucky winners
Updates ;
1. Contestants link entry
2. Share laa seberapa banyak yg anda dapat ^^
Semua yg berada di atas adalah syarat-syarat untuk sertai GA ni . Giveaway ni 100% dianjurkan oleh Miraa seorang .

Giveaway ni akan tamat pada :
30 September 2012
Tepat Jam :
11:59 PM
GOODLUCK kpd semua yang join ;)

No comments:

Post a Comment